Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Fredensborg Radikale Venstre

Byrådsmedlem Kristian Hegaard

Jeg holder af min kommune. Her har jeg gået i skole, været elevrådsformand og frivillig fodboldtræner. De sidste 8 år har jeg siddet i byrådet. I sommer sad jeg tre måneder i Folketinget. Jeg kæmper for, at alle skal kunne blive det, de vil. Uanset deres baggrund. Jeg kæmper for det, jeg tror på.  Ligesom da jeg kæmpede for ikke at være inhabil i Byrådet. En sag jeg vandt i Statsforvaltningen. Vi kan gøre Fredensborg Kommune endnu større. Ikke af størrelse, men af gavn!

Gør borgeren stor i systemet

Det er ikke en skam at have brug for hjælp. Det er en skam, hvis man ikke får den. Forældre til et barn med handicap eller pårørende til demente yder en stor indsats i dagligdagen. Andre har sygdom eller handicap inde på eget liv. Det kræver meget energi at kommunikere med kommunen. Systemet kan være uoverskueligt. I 2016 var der fejl i 50 % af kommunens sociale sager, der blev anket. Det er for meget. Derfor har jeg i min folketingsperiode fremlagt en national plan for at rette op på det. For os kommer disse kerneydelser før svømmehal!

Gør aktiviteten i centrene større

Der skal mere liv i centrene. Det kræver en fælles indsats. Politikerne skal skabe rammerne. De erhvervsdrivende skal tro på det. Borgerne skal handle der. Radikale Venstre står gerne i spidsen for at få livet i byerne tilbage på sporet. De mange borgerdrevne initiativer skal støttes.

Gør børn og unge til de største

Børn fødes ikke som 6-årige. Barnets første 1000 dage er de vigtigste for dets udvikling. Derfor vil jeg have mange flere pædagoger. Jeg vil investere massivt i skolerne. De bedste faglokaler skaber bedre indlæring. Bedre udefaciliteter og bevægelse skaber balance i skoledagen. Fokus på børns trivsel sikrer, at vi får alle med. For mange børn mistrives i Danmark. Radikale Venstre samarbejder bredt, men går aldrig på kompromis med indsats for børn og unge. Gør børn og unge til de største i vores politiske prioriteter.

https://www.facebook.com/KHegaard/