Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Fredensborg Radikale Venstre

Profil

Tonny Lacomble Nielsen
Radikal lokalformand i Fredensborg Kommune
Tlf: 60654074
Formand Fredensborg
Profil

Formand for Radikale Venstre i Fredensborg Kommune siden 2010. Medlem af Fredensborg Kommunes rådgivende Grønne Råd siden 2010. Tidligere formand for forældrebestyrelsen i Molevitten Fritidshjem og Klub i Nivå 2005-10 samt tidligere tillidsrepræsentant for omkring 40 Djøf´ere i Movia 2007-12. Bor i Nivå med min kone, en teenagesøn og en næsten voksen datter. Senior produktchef for erhverv i DSB. Interesser: Familie og venner, politik og samfundsforhold, surfing og individuel motion, strategi- og brætspil, film, musik på lytteniveau (gerne folk metal), ture i naturen, historie/naturvidenskab/psykologi på dummies-niveau samt rejser.

Følg @

Uddannelse - 30.12.2016

Lokalt nej til uddannelsesloftet

Kristian Hegaard, folketingskandidat i Nordsjælland og byrådsmedlem i Fredensborg Kommune, tager afstand fra uddannelsesloftet, der lige er vedtaget af regeringen, DF og S - og opfordrer til at stemme en uddannelsesregering til magten ved næste valg.

Læs mere
Tonny Lacomble Nielsen

Demokrati - 30.12.2016

En bitter og en tak til en radikal kæmper

Den radikale lokalformand gavf en bitter og en stor tak til Martin Lidegaards 50-års-fødselsdag.

Læs mere
Tonny Lacomble Nielsen