Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Tonny Lacomble Nielsen

Chefkonsulent, DSB

Telefon60654074

Emailtonny_nielsen@yahoo.com

     

"Andre har trænet jer til gymnastik, håndbold og karate eller været jeres FDF-ledere. Det her er mit bidrag til lokalsamfundet", svarede jeg mine børn, når de spurgte, hvorfor jeg var aktiv i forældrebestyrelser og senere politik. Jeg ønsker fortsat at gøre en forskel: At investere i børn og unge, skabe gang i bycentrene, gennemføre en massiv grøn omstilling, sikre uplejet natur og den lokale kulturhistorie, bidrage til en innovativ erhvervsudvikling og række en hjælpende hånd til de svageste, de utilpassede og de krøllede hoveder. Alt sammen indenfor rammerne af solid økonomisk ansvarlighed. Jeg er social-økologisk liberal og genkender mig selv i den franske præsident Macrons ord om, at han står i midten, læner sig til venstre og er åben over for idéer fra højre. Jeg hylder viden, kritisk sans og dialog. Retten til at være sig selv og forpligtigelserne over for sociale fællesskaber og det økosystem, vi er en del af, er lige vigtige - godt beskrevet i bl.a. den politisk-filosofiske retning, som kaldes personalisme. Jeg er også inspireret af den klassisk-konservative forestilling om generationskontrakten, der opfordrer os, der lever nu til at have respekt for fortiden og tage ansvar for fremtiden. Siden 2010 har jeg været formand for Radikale Venstre i Fredensborg Kommune. Medlem af Fredensborg Kommunes rådgivende Grønne Råd siden 2010. Tidligere formand for forældrebestyrelsen i Molevitten Fritidshjem og Klub i Nivå 2005-10 samt tidligere tillidsrepræsentant for omkring 40 Djøf´ere i Movia 2007-12. Bor i Nivå med min kone, en teenagesøn og en næsten voksen datter. Senior produktchef for erhverv i DSB. Interesser: Familie og venner, politik og samfundsforhold, surfing og individuel motion, strategi- og brætspil, film, musik på lytteniveau (gerne folk metal), ture i naturen, historie/naturvidenskab/psykologi på dummies-niveau samt rejser.

https://www.facebook.com/TonnyLacombleNielsenFredensborg/videos/1067885906647091/

Økonomi - 30.12.2016

Radikale fodaftryk på kommunens økonomi

Sund økonomi, fokus på kerneydelserne, styrket klimapolitik og støtte til kultur er blandt de radikale resultater i aftalen om budget 2017. Ordførertale af Lars Simonsen, gruppeformand for Radikale Venstre, ved byrådets 2. behandling af budget 2017-20 for Fredensborg Kommune, 26. september 2016 Radikale Venstre har fortsat fokus på nogle overordnede pejlemærker, som vi lægger stor vægt på, indgår i Fredensborg Kommunes budget:

Læs mere
Tonny Lacomble Nielsen