Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Fredensborg Radikale Venstre

Profil

Tonny Lacomble Nielsen
Radikal lokalformand i Fredensborg Kommune
Tlf: 60654074
Formand Fredensborg
Profil

Formand for Radikale Venstre i Fredensborg Kommune siden 2010. Medlem af Fredensborg Kommunes rådgivende Grønne Råd siden 2010. Tidligere formand for forældrebestyrelsen i Molevitten Fritidshjem og Klub i Nivå 2005-10 samt tidligere tillidsrepræsentant for omkring 40 Djøf´ere i Movia 2007-12. Bor i Nivå med min kone, en teenagesøn og en næsten voksen datter. Senior produktchef for erhverv i DSB. Interesser: Familie og venner, politik og samfundsforhold, surfing og individuel motion, strategi- og brætspil, film, musik på lytteniveau (gerne folk metal), ture i naturen, historie/naturvidenskab/psykologi på dummies-niveau samt rejser.

Følg @

Økonomi - 30.12.2016

Radikale fodaftryk på kommunens økonomi

Sund økonomi, fokus på kerneydelserne, styrket klimapolitik og støtte til kultur er blandt de radikale resultater i aftalen om budget 2017. Ordførertale af Lars Simonsen, gruppeformand for Radikale Venstre, ved byrådets 2. behandling af budget 2017-20 for Fredensborg Kommune, 26. september 2016 Radikale Venstre har fortsat fokus på nogle overordnede pejlemærker, som vi lægger stor vægt på, indgår i Fredensborg Kommunes budget:

Læs mere
Tonny Lacomble Nielsen